Головна | Реєстрація | Вхід | RSS Ви увійшли як Гость Група "Гости"Вітаю Вас Гость




[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Хобі » Спорт » Новости спорта
Новости спорта
tashaДата: Середа, 02.12.2009, 15:16 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 51
Нагороди: 0
Репутація: 30000
Статус: Offline
Футбол. Ліга Эвропи.

Ні кроку назад! Донецький Шахтар має на меті перемогти у всіх матчах групового етапу Ліги Європи. Відповідним настроєм всіх сьогодні заряджавМірча Луческу на прес-конференції, яка передувала матчу проти бельгійського Брюгге. За словами керманича Шахтаря в завтрашньому двобої можуть не зіграти Фернандіньо та Кучер, які мають незначні пошкодження. Брюгге не зможе розраховувати на кілька гравців основи. Шахтар, нагадаємо, розбив бельгійців на виїзді 4:1 у матчі першого туру. Для виходу в плей-оф супернику Шахтаря вистачить і нічиєї. Пряма трансляція цього матчу завтра на Першому о 20.00.

МІРЧА ЛУЧЕСКУ (головний тренер ФК Шахтар)
- Брюгге в цьому сезоні вдало грає на виїзді. Тож ми повинні бути напоготові. Останнім часом Брюгге розігрався і демонструє агресивний футбол. Але з бажанням перемогати в кожному матчі турніру і маючи повний стадіон вболівальників ми змушені завтра перемагати. Навіть не дивлячись на те, що ми вже в плей-оф

 
tashaДата: Середа, 02.12.2009, 16:07 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 51
Нагороди: 0
Репутація: 30000
Статус: Offline
ГАНДБОЛ

Тим часом жіноча гандбольна збірна України завершує останні приготування до чемпіонату світу, що завтра має розпочатися у Китаї. Українки прибули до місця проведення змагань напередодні і вже встигли відчути атмосферу свята, що наближається. Ось тільки навряд чи настрій у наших дівчат такий же святковий. Адже боротися за нагороди мундіалю синьо-жовтим гандболісткам заважатимуть не лише суперниці, а й чимало інших об’єктивних і суб’єктивних факторів. По-перше - брак ігрової практики, а по-друге – і найголовніше – суттєві проблеми зі складом. Регіні Шимкуте і Ользі Ващук зробили операції, Олена Цигиця і Марина Вергилюк стати під прапори збірної з різних причин відмовилися. Вірусні захворювання серйозно підкосили Ірину Глибко та Ананстасію Підпалову, але остання вже майже видужала і швидше за все, на китайський паркет вийти зможе.
Нагадаємо, на першій стадії змагань світової першості учасниць розділили на чотири підгрупи, по шість у кожній. Підопічні Леоніда Евтушенка потрапили до групи «В» - разом зі збірними Таїланду, Австралії, Австрії, Анголи та Росії. Саме проти наших географічних сусідок українкам 5 грудня і належить зіграти свій стартовий поєдинок на мундіалі. Зазначимо також, що до наступного раунду боротьби з шести команд групи вийдуть лише три найкращі.

 
tashaДата: Середа, 02.12.2009, 17:24 | Повідомлення # 3
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлень: 51
Нагороди: 0
Репутація: 30000
Статус: Offline
Баскетбол

БК Донецьк – Єнісєй
Перший день зими баскетбольні клуби, що презентують Україну у Європі, на жаль, синхронно відзначили поразками. Срібний призер Суперліги БК Донецьк на власному паркеті у другому турі Кубка виклику ФІФА досить несподівано поступився одному з аутсайдерів російської першості Єнісєю з Красноярська. Як після матчу сказав наставник тигрів РамУнас БутАутас, головним чинником поразки стали більш швидкі і агресивні дії суперника в атаці. Чого лише вартий 51 пункт, набраний на двох заокеанськими легіонерами росіян Чалмерсом та Уоріком. Отож, після цієї прикрої осічки БК Донецьк опустився на третє місце у турнірній таблиці свого квартету.

Хімік
Ще більш розгромної поразки у єврочеленджі, щоправда, на виїзді, зазнав южненський Хімік, який з двадцяти семи очковою різницею поступився 9-разовому чемпіону Кіпру – АПОЕЛю. Оскільки це вже друга поспіль невдача хіміків на євро арені, на разі вони замикають перегони у групі Бі

БК Київ
Невдалим став вояж до Франції і для БК Київ. Підопічні Віталія ЧерніЯ, котрі попри всі негаразди чи не у кожному матчі показують дива командної гри і налаштованості на боротьбу, у протистоянні з Роаном стрибнути вище голови таки не змогли. За 25 секунд до завершення гри вовки програвали лише один пункт, проте шансом на успіх не скористалися. 73:70 за французами, які за тиждень приїдуть з гостинами на береги Дніпра.

Азовмаш
Не зміг додати ложки меду до бочки з дьогтем і єдиний наш представник у Єврокубку ФІБА - маріупольський Азовмаш. Азовці, що переживають не найкращі часи і зовсім нещодавно змінили головного коуча, у напруженій боротьбі вдома мінімально поступилися міцній берлінській Альбі. Відтак підопічні Андрія Подковирова опустилися на самісіньке дно свого квартету.

АЗОВМАШ (Україна) 73:74 Альба (Німеччина)
Терамо (Італія) 95:87 Галатасарай (Туреччина)

БАСКЕТБОЛ. ЄВРОКУБОК ФІБА. ЧОЛОВІКИ.
ГРУПА А

1. Альба 2 4
2. Галатасарай 2 3
3. Терамо 2 3
4. АЗОВМАШ 2 2

БАСКЕТБОЛ. КУБОК ВИКЛИКУ ФІБА. ЧОЛОВІКИ.
ГРУПА Н

Роан 73:70 БК Київ
Загреб 79:73 Керавнос

1. Роан 2 4
2. БК Київ 2 3
3. Загреб 2 3
4. Керавнос 2 2

БАСКЕТБОЛ. КУБОК ВИКЛИКУ ФІБА. ЧОЛОВІКИ.
ГРУПА В

АПОЕЛ 104:71 Хімік
Ейфель Тауерс 85:90 Страсбург

1. Страсбург 2 4
2. АПОЕЛЬ 2 3
3. Ейфель Тауерс 2 3
4. Хімік 2 2

 
Форум » Хобі » Спорт » Новости спорта
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024